Webdesign - Webmaster-tjenester
Jeg leverer kvalitet tilpasset kundens ønsker raskt og rimelig. Brukervennlighet og tiltalende design er mitt varemerke.  Som forhandler for One.com kan jeg ordne alt med domeneregistrering og etablering av webhotellplass av høy kvalitet og til svært gunstige priser. Vi tar på oss vedlikehold av dine websider. Dette kan gjøres av oss alene eller i samarbeid med kunden.  Her finnes det flere muligheter - avhengig av ønsker og kompetanse.

PC, nettbrett, smartmobil, skrivere, nettverk og annet tilleggsutstyr.
Oppsett av maskinvare, oppsett av nettverk, installasjon av komponenter. Installasjon av programvare. Optimalisering av trege maskiner. Virusrens og sikkerhetskopiering.

Konvertering av VHS til DVD
Vi har utstyr for å kopiere VHS innhold til HD-kvalitets DVD.

Prosjektledelse
Jeg har mange års erfaring med konverteringsprosjekter - planlegging, forberedelse, opplæring og gjennomføring av overgang til nytt datasystem.

Kurs og opplæring
Jeg har lang erfaring med å arrangere og lede kurs for brukere av forskjellige dataprogrammer.  Kursene tilpasses kundens egne behov.

Håndbøker og dokumentasjoner
Jeg har mange års erfaring i å lage  forskjellige håndbøker og dokumentasjoner samt bakgrunn i grafisk bransje med utvikling av skjemaer og blanketter for både maskinell og manuell utfylling.

Grafisk design - presentasjoner
Jeg lager firmaprofiler, Brosjyrer og informasjonsmateriell og maler og oppsett for bla Microsoft PowerPoint, DVD Video formater.

Konferansier- og speaker-tjenester
Dette har lite med IT å gjøre, men har etterhvert blitt en større del av min virksomhet.  Jeg har erfaring som utstillingsleder og panelleder på flere internasjonale rasekattutstillinger i Norge. Jeg har hatt oppdrag som speaker på diverse idrettarrangementer samt konferansier på Barnas Kulturfestival i Bergen 2003 og Bergen Barnefestival 2004, 2005 og 2006.  Jeg har også hatt oppdrag som konferansier på konserter og store julebord-arrangementer.